Private bolighandler

Vil du sælge din ejendom?

Det er ikke kun prisen, du skal forholde dig til. Som sælger af en ejendom er der mange ting du skal være opmærksom på. Det kan nogle gange være en uoverskuelig proces. Vi hjælper dig uanset om du har tilknyttet en ejendomsmægler eller om du selv har fundet en køber. Der er mange vigtige dokumenter i forbindelse med en hushandel, og vi rådgiver dig, så du ikke risikerer at komme i klemme. Hvis du selv har fundet en køber til din ejendom, kan vi hjælpe med alle aspekter i handlen, og kan gennemføre den for dig.

Ønsker du at købe en ejendom?

Det er vigtigt for os, at du ved hvad du går ind til. Som husejer er du ansvarlig for både grund og ejendom. Derfor kræver et huskøb, at du sætter dig godt ind i en lang række forhold. Uden juridisk erfaring kan det være svært at vide, hvad man skal undersøge. Vi tager en drøftelse med dig om de forhold vi finder i dokumenterne, og sammen drøfter vi konsekvenserne af de forskellige forhold.

Vores advokater kender reglerne ved et boligkøb og kan hjælpe dig sikkert videre, uanset hvor du er i forløbet.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Gennemgang af alle handlens dokumenter, herunder købsaftalen, rapporter, servitutter og lokalplaner
  • Undersøgelse af alle juridiske aspekter af handlen
  • Fremsendelse af godkendelse af handlen med de nødvendige betingelser
  • Rådgivning om forsikringsforhold, herunder især om ejerskifteforsikring

Uanset om du har i sinde at købe en villa, ejerlejlighed, andelsbolig, landbrugsejendom eller et sommerhus kan du nemt og trygt benytte dig af vores køberrådgivning.

Skal vi hjælpe dig med din bolighandel?

Kontakt

Anders Tourlin Kolte

Advokat (H)

Rasmus Richard Duggen

Advokat (L)