Anders Tourlin Kolte

Advokat (H), Partner

E-mail: atk@advfink.dk
Telefon 73 32 34 64

Cand.jur. fra Aarhus Universitet december 2008
Advokatbestalling 2012
Møderet for Landsret 2012
Møderet for Højesteret 2017
Gældsstyrelsens Advokatpanel 2019
Certificeret Insolvensadvokat 2020

Ansat siden 2006
Medindehaver 2015

Hovedarbejdsområder:
Insolvensret
Dødsbobehandling
Landbrug
Entrepriseret
Ansættelsesret
Miljøret
Erhvervs- og Selskabsret
Retssagsbehandling

Medlemskaber:
Danske Landbrugsadvokater
Danske Insolvensadvokater

Anders Tourlin Kolte er advokat og partner i Advokatfirmaet Fink.

Anders arbejder med erhvervsret, herunder bl.a. tvisteløsning, selskabsret og entrepriseret. Herudover har Anders særligt specialiseret sig indenfor landbrug, hvor han har en stor viden om landbrugets retsforhold samt driftsøkonomiske forhold.  

Derudover arbejder Anders med insolvensret, og fungerer bl.a. som kurator i konkursboer. Dette sker ofte i kombination med Anders’ ekspertise indenfor landbrug, og Anders har stor erfaring med håndtering af konkurs indenfor landbrug. Anders er derudover medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel og er gældsrådgiver efter ordningen om gældsrådgivning til tidligere minkavlere. Anders Tourlin Kolte er desuden certificeret insolvensadvokat.

Anders lægger stor vægt på at møde klienterne i den situation der er i, og tager altid udgangspunkt i klientens forhold. Den rigtige kommunikation og inddragelse af klienterne i sagen er en forudsætning for at finde den rigtige løsning. Det er altid afgørende, at klienten føler sig forstået, og at klienten får omsat juraen til virkelighedens verden.