Jacob Gleie

Advokat

E-mail: jg@advfink.dk
Telefon: 73 32 34 71

Cand.jur. fra Syddansk Universitet januar 2019

Ansat siden 2019

Bestalling siden 2022

 

Hovedarbejdsområder:
Retssagsbehandling
Familieret
Entrepriseret

Som advokat beskæftiger Jacob Gleie sig med en bred vifte af juridiske områder.

Jacob Gleie er uddannet på Syddansk universitet, som Ha(jur), Ba(jur) og Cand.jur., og har været hos Advokatfirmaet Fink siden 2019.

Hos Advokatfirmaet Fink, beskæftiger Jacob sig med civile retssager inden for mange forskellige fagområder, og har derfor en meget generel viden om mange typer sager.

Når Jacob repræsenterer dig i en retssag, lægger han altid vægt på rådgivning med udgangspunkt i dine behov. For Jacob er et af de væsentligste behov for hans klienter, at der er overblik over konsekvenserne og økonomien ved sagen. Oftest bunder det i en frygt om store og uoverskuelige advokatregninger. Jacob sørger derfor altid for at gennemgå alle sagens aspekter med dig inden opstart af sagen, herunder også procesøkonomien. På den måde sikres, at i sammen opnår det bedst mulige resultat.

Desuden beskæftiger han sig med familieret, herunder særligt fremtidsfuldmagter, testamenter og ægtepagter.

Overvejer du at oprette fremtidsfuldmagter, testamenter eller ægtepagter, eller er du bare i tvivl om det er nødvendigt for dig i den situation du står i, er du altid velkommen til at kontakte Jacob til en uforpligtende samtale.